2005 Chevy Trailblaizer Headlights - Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum



Welcome Enthusiast! If you already own a Chevy TrailBlazer or GMC Envoy or perhaps thinking of purchasing such a vehicle, then you have come to the best TrailBlazer and Envoy site on the net! Rainier, Bravada, Ascender, and 9-7x owners welcome too!

You are currently viewing our site as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to search and post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Join Today!
Go Back   Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum > The Lounge > Introductions

Introductions Welcome to TrailVoy.com! Tell us about yourself, your vehicle, mods, location etc. (no tech questions)

TrailVoy.com is the premier GMC Envoy Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-07-2019, 12:54 PM
Barney1704 Barney1704 is offline
New Member
 
2005 Chevy TrailBlazer LT
Imperial Blue Metallic 4.2L I6 4X4
Join Date: Jul 2018
Location: Plainsboro, NJ
Posts: 0
Question 2005 Chevy Trailblaizer Headlights

I joined the forum last year. I am glad there is a website set up. I had a strange thing happen with my headlights last night. My low beam are both out but my high beams still work. Could anybody help me out. I think it is a fuse of some sort but not sure. Hope to hear from someone.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-07-2019, 04:35 PM
EnvoyBoy2004's Avatar
EnvoyBoy2004 EnvoyBoy2004 is offline
New Member
 
2004 GMC Envoy SLT
Graphite Metallic 4.2L I6 4X4
Join Date: Sep 2014
Location: NY
Posts: 2,084
It is likely the problem is with relay #46 in the underhood fuse box. Try swapping it temporarily with #45 and see if the low beams turn on (#45 is for the fan clutch). If you replace the relay, make sure to get an OEM part, aftermarket parts are garbage and will fail quickly.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum forums, you must first register.

Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
(Only letters, numbers, dashes and underscores are permitted for user names)
The user name that you choose is permanent and can never be changed.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Sponsors

Advertising Info

All times are GMT -4. The time now is 11:14 AM.


Chevy TrailBlazer and GMC Envoy Enthusiasts - Copyright 2004 - 2009 All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
RSS Feed