P0410 Code - Page 63 - Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum



Welcome Enthusiast! If you already own a Chevy TrailBlazer or GMC Envoy or perhaps thinking of purchasing such a vehicle, then you have come to the best TrailBlazer and Envoy site on the net! Rainier, Bravada, Ascender, and 9-7x owners welcome too!

You are currently viewing our site as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to search and post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Join Today!
Go Back   Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum > 2006 - 2009 TrailBlazer SS Tech > 06-08 SS General Tech Q&A > General

General If it doesn't fit in any other forum

TrailVoy.com is the premier GMC Envoy Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
  #621  
Old 02-14-2019, 10:32 PM
counterpoint counterpoint is offline
Junior Member
 
2009 SAAB 9-7x
Black 4.2L I6 AWD
Join Date: Oct 2015
Location: Sterling Heights, MI
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by kenzoil View Post
Does anyone know, if the air solenoid valve is not working, can this cause the air pump to not work or engage on start up?
Not sure. As far as I know its either the relay or the pump itself. If water is in there, the cold winter temperatures can cause the water to freeze and damage the pump or at least prevent it from spinning. I would wait at least until it warms up above freezing and check it then. And pull the hoses off the pump to drain any water.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #622  
Old 03-01-2019, 04:38 PM
dwedge dwedge is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
Question dwedge

Hi I have a 2005 Chevy Trailblazer LT EXT 4 wheel drive and I got the code PO 410 secondary air injection system how do I fix this?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum forums, you must first register.

Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
(Only letters, numbers, dashes and underscores are permitted for user names)
The user name that you choose is permanent and can never be changed.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Sponsors

Advertising Info

All times are GMT -4. The time now is 10:41 AM.


Chevy TrailBlazer and GMC Envoy Enthusiasts - Copyright 2004 - 2009 All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
RSS Feed