Low beam headlights shutting off while driving - Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum



Welcome Enthusiast! If you already own a Chevy TrailBlazer or GMC Envoy or perhaps thinking of purchasing such a vehicle, then you have come to the best TrailBlazer and Envoy site on the net! Rainier, Bravada, Ascender, and 9-7x owners welcome too!

You are currently viewing our site as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to search and post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Join Today!
Go Back   Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum > TrailVoy Chapters > South

TrailVoy.com is the premier GMC Envoy Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-25-2014, 12:46 AM
bjgarrison bjgarrison is offline
Junior Member
 
2008 Chevy TrailBlazer LS
Indigo Blue Metallic 4.2L I6 4X4
Join Date: Sep 2014
Location: SAPULPA,OK
Posts: 2
Exclamation Low beam headlights shutting off while driving

Has anyone else had this happen to your trailblazer? I have a 2008 trailblazer
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-03-2014, 07:30 PM
firstmiata firstmiata is offline
Junior Member
 
2006 Chevy TrailBlazer LS EXT
Gold 4.2L I6 2WD
Join Date: Apr 2010
Location: Ft Lauderdale, FL
Posts: 11
Happened to me twice in last two months. That is what I am searching. Still no clue. 06 TRBLZR EXT
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 10-08-2014, 11:04 AM
JohnTB02 JohnTB02 is offline
Junior Member
 
2002 Chevy TrailBlazer LS
Summit White 4.2L I6 2WD
Join Date: Jun 2014
Location: Pearland, Texas
Posts: 4
My 2002 TB has done this twice, but before I could check it out, they came back on! I swapped out the relay with the fan clutch relay, and it hasn't done it since.
Reply With Quote Quick reply to this message
 
  #4  
Old 10-10-2014, 12:07 AM
jz jz is offline
Junior Member
 
2004 Chevy TrailBlazer LS
Sand Beige Metallic 4.2L I6 2WD
Join Date: Sep 2006
Location: illinois
Posts: 7
Same here. I replaced the solid state relay and solved the problem.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 10-10-2014, 08:41 AM
Loverotties Loverotties is offline
No longer with us
 
2002 Chevy TrailBlazer LTZ
Majestic Red Metallic 4.2L I6 4X4
Join Date: Apr 2009
Location: N.Central N.J.
Posts: 2,762
John replace the relay for your fan clutch now that you switch it,because it's faulty.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum forums, you must first register.

Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
(Only letters, numbers, dashes and underscores are permitted for user names)
The user name that you choose is permanent and can never be changed.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Sponsors

Advertising Info

All times are GMT -4. The time now is 02:43 AM.


Chevy TrailBlazer and GMC Envoy Enthusiasts - Copyright 2004 - 2009 All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
RSS Feed